28/5 Oj, vad mycket vi gjort

Här går det undan, vi har hunnit med en hel del. Igår besökte vi några av alla kyrkorna för att se på mosaiken,  den är verkligen sevärd, men ibland måste man vila lite.



Här är vi utanför en av kyrkorna.
Det var väldigt varmt igår men efter lunchen kom det lite regn men då var vi på väg med bussen ut till köpcentret ESP. Nu skulle det shoppas.


Det blev en kostym till Daniel och skor till oss alla och lite annat smått och gott, men att köa en fredagskväll på Coop har jag gjort förr och tänkt att det skall jag undvika men likväl hamnar man där i alla fall. Det tog bara 15 minuter den här gången.

Den blå plastsäcken innehåller en del av det vi handlat i andra affärer, det plastas in i stora säckar som försluts så ingen skall fylla på kassarna inne på Coop och "missa" att betala för det.

På kvällen var vi på Passatoren och tog en pizza, alla var nöjda och belåtna när vi vandrade hem genom natten för att sova, vi var dötrötta efter en dag i kyrkor och affärer.

Idag började vi med en liten fika på konditoriet vid Domen. Håkans speciella önskemål om kaffe gör att jag får praktisera språket lite extra men det har gått fint, inga problem. Sen gick vi vidare till marknaden för att köpa på oss lite mer, vi fyndade alla tre och var nöjda när vi kom hem.


Det finns inte bara kläder, frukten och grönsakerna ser för goda ut


Fast riktigt nöjda var vi inte, vi kunde ju lika väl fortsätta att shopppa så vi tog bussen ut till ESP igen, vi hade ju inte haft mycket tid över för Coop igår så det åtgärdade vi idag. Vi passade på att luncha på McDonalds. Daniel utsåg sig själv till partysvensken, i sina nyinköpta Armani solglasögon


Coop är verkligen hu stort som helst. Daniel placerade vi bland Limoncellon, citronlikör.


Håkan passade på att ta ett kort på oss när vi väntar på vår tur till charkdisken.


Vi ville gärna köpa en melon men hade väldigt svårt att välja

Till slut luktade vi oss fram till ett fint exemplar


Kvällen avslutade vi på en lite bättre restaurang med vita dukar men fortfarande inte för uppstyltat och stelt. Måste än en gång säga hur roligt det är när jag kan prata lite och beställa det man vill ha genom att fråga sig fram. dessutom sa jag några ord till bordet jämte. Maten va jättegod och det fick avsluta en allt igenom lyckad dag 

Kommentarer
Postat av: Drutt

Det går med vanlig hastighet hör jag. Men ni får ju som sagt mycket gjort oxo och det är ju bra att utnyttja tiden.

Som vanligt låter det mest som fika, shopping, mat men ni var ju faktiskt lite kulturella också med kyrkor och mosaik.

Ha det så jättebra och Grattis Eva på mammadagen.

Puss och kram

2011-05-29 @ 20:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0